Referenties


Simone de Haas, Eigenaar ‘Enomis Coaching’

Gaby van Hall, Eigenaar ‘Pictures by Gaab’

Op 27 juni heb ik een #mut avond gevolgd in Zevenaar. Ik dacht dat ik wel aardig wist hoe de digitale wereld in elkaar zat, maar wat een eye-openers heb ik gehad die avond. Dorothé begeleidde ons allen door de avond heen, vol enthousiasme en passie over hetgeen ze te melden had. Dit maakt dat je vanzelf ook enthousiast wordt. En in mijn geval dat ik best iets minder terughoudend mag zijn met wat ik tweet. Ik merk inmiddels dat de interactie op twitter al veel meer wordt, dat is een leuke, fijne gewaarwording. De zin: “je hebt geen concurrentie want niemand is zoals jij” is er een die me nog lang zal heugen. Ik kan iedere ondernemer dan ook ten zeerste aanraden om een keer een #mut bijeenkomst mee te maken. Het kost je een avond, en een, in mijn ogen, kleine bijdrage, maar het levert een hoop kennis, nieuwe contacten en veel meer uit twitter op!

 

Marielle en Sander van Dijk, Eigenaren KinderKleding winkel “Prinsjes en Prinsesjes”

Lisette Schoenmaker, Eigenaar Lisette Schoenmaker, Architectuur/Wonen/Verbouwen

Als Twitter-onbenul dook ik een MUT-avond in. Al snel raakte ik door het enthousiasme en de uitleg van Dorothé gefascineerd door deze nieuwe digitale wereld. Tijdens de ontspannen bijeenkomst had ik er dankzij #MUT al snel veel nieuwe contacten bij. Een onbenul ben ik nog steeds; dat zal nog wel even duren. Maar die nieuwe wereld en #MUT hebben me nu al veel opgeleverd!

Kees de Witte, Brigadeadjudant at Koninklijke Marechaussee en Eigenaar Esalon

Echt een aanrader voor de ondernemer die Twitter gaat gebruiken of reeds gebruikt. Soms denk je dat hetgeen je doet goed is maar door de spiegel die je tijdens de #MUT bijeenkomst voor gehouden krijgt kom je wel eens tot andere inzichten. Andere inzichten die beter blijken te zijn. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden. #gavooraldoormetmut

Eric Wilbers, Eigenaar Fotostudio en Creatief ontwerpburo CEkust

In de huidige tijd van haasten en snelle ontwikkelingen is het soms moeilijk om bij te blijven in de nieuwe media. In onze markt (fotografische vormgeving) lijken deze ontwikkelingen kwadratisch toe te nemen. Twitteren was een social media waarvan ik de nut en mogelijkheden niet helemaal in zag. Toch wilde ik meer weten hoe het werkt en vooral hoe het kan werken voor mij en mijn bedrijf. Om zo een afweging te maken “wel of geen twitter”.

Via via kwam ik in contact met Buro Mood. Monique was erg enthousiast en ik besloot me in te schrijven voor een #MUT (meer uit twitter) avond. Het enthousiasme van Dorothé en Monique raakten mij meteen als ook hun gastvrijheid.

Het was erg prettig dat ze in één avond veel vertelde over hoe twitter werkt en hoe het kan werken voor jezelf of je bedrijf. Door deze workshop ben ik in staat goed om te gaan met twitteren. Ook zie ik de mogelijkheden van twitter beter.

Al met al werd de #MUT avond voor mij een succes. Ik ging er heen met de gedachte “ik stel me open en zie wel wat er op mij af komt”. Het werd in leuke avond met veel informatie en kennis in een leuke gastvrije ambiance. Bijkomend voordeel bleek dat er veel ondernemers waren uit mijn eigen omgeving, hierdoor heb ik er ook nog leuke zakelijke contacten aan over gehouden . In de toekomst ga ik zeker meer doen met Buro Mood.

Mijn conclusie: twitteren is leuk en zinvol, #MUT avond is leuk en zinvol. Monique en Dorothé zijn toppertjes. Succes dames

 

Nelleke Pieterse, Eigenaar Natuurlijk! Opvoeden

Gisteravond een workshop gevolgd bij Dorothé en Monique. Een geweldig avond, twee hele leuke en inspirerende dames met humor en personality! Duidelijke en prettige werkverdeling.
Veel geleerd over Twitter, goede workshop, goed opgezet en duidelijk van structuur.
Af en toe prettig streng gezamelijk stappen gezet.
Aandacht voor persoonlijk profiel!
Bovendien was het gezellig en hebben we plezier gehad.
Monique en Dorothé, heel erg bedankt het was zeer de moeite waard.
Tot twitters.

Francine Comstock, Eigenaar Spark Recruiters & Spark Academy

Na een avondje ‘MUT’ met Dorothe en Monique kan ik oprecht zeggen dat ik inderdaad Meer Uit Twitter haal. Niet alleen door de tips van Dorothe en Monique, maar ook door de suggesties van andere ‘mutters’ heb ik meer twitter-plezier gekregen. En dat niet alleen: De week na mijn MUT avond heb ik via twitter 2 interessante business meetings ingepland – wat een resultaat! Een aanrader dus om je aan te sluiten bij MUT!

Yvonne Kroon, Eigenaar Passie voor Professie

Complimenten aan Monique en Dorothé die hun Twitter-kennis en -ervaring zo vrijmoedig delen, heel concreet aangeven hoe je je bio kunt verbeteren en praktisch ingaan op de vragen. Het twittert vandaag al een stuk makkelijker en ik ga weer meer mogelijkheden verkennen…op naar de avond voor gevorderden;)

Linda Commandeur, Eigenaar van Gewoon! Commandeur

Sandra Derksen, Eigenaar Spiritueel Afvallen en EyeAmInBusiness

Anne Douqué, Eigenaar Marble schrijven & vertalen

Of je nu Twitter-die hard of Twitter-n00b bent, de #mut-bijeenkomsten van Dorothé Vos en Monique Krom zijn een uitkomst voor tweeps in alle soorten en maten. Op internet is een onontwarbare kluwen van blogs, artikelen en video’s te vinden waarin anderen vertellen hoe je Twitter het beste kunt gebruiken, maar de toegevoegde waarde van #mut is juist dat je elkaar IRL (In Real Life) ontmoet. Er sluiten zich steeds meer ondernemers aan bij het groeiende #mut-netwerk, waarmee Dorothé en Monique bewijzen dat Twitter en IRL-ontmoetingen een perfecte combinatie vormen. Deelnemers wisselen tips en tricks uit, komen samen op nieuwe ideeën en ontdekken creatieve invalshoeken. De #mut-dag in maart 2011 was daarvan een prachtig voorbeeld: met een groep van ruim dertig mensen hebben we elkaar op een bijzondere en inspirerende manier geholpen om Meer Uit Twitter te halen.

Henriette Wardenaar, Eigenaar Bureau voor Aandacht

Gisteravond bij buroMOOD de workshop #mut gevolgd. Echt de moeite waard voor elk niveau twitteraar. Volgens mij is er veel meer te doen dan menigeen denkt.
Een effectieve snelle workshop gegeven door twitter goeroe Dorothé Vos. Dorothé heeft door haar actieve helder pakkende manier van communiceren een flinke indruk op me gemaakt. Verassend en erg leuk was dat ook haar man deelnam… kwam ik halverwege de workshop achter.
Haar zakelijke partner Monique Krom, ook erg leuk te ontmoeten, zorgde voor de ondersteunende activiteiten.

Een echte aanrader om zo met meerdere ondernemers meer te weten te komen over twitter.

Jeannette Welp, Eigenaar Jeannette Welp Muziektrainingen en Riedijk Muziek

Ronald Hendriksen, Eigenaar East West Packaging (EWP)

“Na 2 #Mut sessies is het duidelijk: Dorothé is de ambassasrice van persoonlijk en zakelijk well-being, zij laat je de weg effenen nog voordat er een beer te zien is en helpt het glas te vullen als het leeg dreigt te raken. Alles met ontzettend veel bevlogenheid en ‘n tomeloze energie, gebruikmakend van van de social media alsof je ‘t nooit anders hebt gekend. Vind haar @mut, @mood, @linked, @DorotheVos! Do it!”

Niels Jansen, Eigenaar Sprong Concept

“Toen ik voor het eerst over Twitter hoorde was mijn eerste reactie… dat waait wel weer over. Niets was minder waar. In de periode daarna kwam het steeds vaker voorbij en heb ik toch een account aangemaakt. Mijn eerste tweet verstuurd en daar bleef het lange tijd bij. Toen steeds meer mensen in mijn omgeving, zowel zakelijk als privé, het begonnen te gebruiken ben ik het meer gaan gebruiken en begon ik er de lol van in te zien. In die tijd heb ik ook kennis gemaakt met Dorothé Vos en al snel zat ik op een zonnige dag aan tafel voor #mut. Ik heb die ochtend veel geleerd over de zakelijke inzet van Twitter en dat het wel degelijk een toevoeging is op mijn marketing. Ook de aanwezigheid in het #mut netwerk heeft veel goed gedaan voor mijn zichtbaarheid. Een brutale tweet naar Dorothé leidde zelfs tot een leuke opdracht voor buroMOOD. Inmiddels ben ik ook een van de beheerders van het Twitter account van Filmhuis Zevenaar.
Dat #mut leeft onder ondernemers heeft de #mut-DAG wel bewezen. 35 ondernemers die een middag en avond hun Twitter kennis verdiepen en leren van elkaar. Geweldig!”
Ik hoop dat er meer #mut dagen volgen. Voor mij was het in elk geval een leerzame en inspirerende dag.

Annette Smits, Eigenaar Annette Ontwerpt

“In november 2010 heb ik een #mut-avond in Zevenaar bijgewoond. Tijdens deze avond heeft Dorothé Vos het nut van Twitter voor mij als ondernemer laten zien en mij geïnspireerd om het in te zetten als medium om mijn bedrijf nog beter te laten zien. Inmiddels ben ik redelijk actief op Twitter, de eerste opdracht is een feit en heb ik veel leuke contacten opgedaan.
Wat zo leuk is aan #mut is dat je op een avond niet alleen in het ‘echte leven’ nieuwe mensen ontmoet, maar oud #mut-ers zitten ook allemaal klaar achter hun computer om mee te doen via Twitter. Met als hoogtepunt de #mut-dag van maart 2011, waarbij ik veel mensen die ik via Twitter kende persoonlijk heb ontmoet. Ook waren er leuke presentaties met nog meer informatie over het zakelijk gebruik van Twitter, maar ook LinkedIn kwam aan bod. Veel #mut-inspiratie dus die hopelijk wordt vervolgd!”

1 Reactie op Referenties

 1. Gisteravond een workshop gevolgd bij Dorothé en Monique. Een geweldig avond, twee hele leuke en inspirerende dames met humor en personality! Duidelijke en prettige werkverdeling.
  Veel geleerd over Twitter, goede workshop, goed opgezet en duidelijk van structuur.
  Af en toe prettig streng gezamelijk stappen gezet.
  Aandacht voor persoonlijk profiel!
  Bovendien was het gezellig en hebben we plezier gehad.
  Monique en Dorothé, heel erg bedankt het was zeer de moeite waard.
  Tot twitters.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


zes + = zeven

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>