MUT bijeenkomst met gevolgen

Bevindingen van Jeannette Welp, deze blog is overgenomen van haar eigen blog

Afgelopen donderdagavond was ik in Castricum voor een #mut bijeenkomst. Die werd gegeven door Dorothe Vos en Monique Krom van buroMOOD. Twee inspirerende vrouwen die ons ( 9 mededeelnemers) leerden om meer uit twitter te halen. Dat doen ze erg goed, vol overgave en passie. En dat vind ik altijd mooi om te zien.

We werden vriendelijk onthaalt in de Mut gemeenschap, een netwerk van ondernemers door heel Nederland, die het fijn vinden om ruggespraak te hebben, vragen te kunnen stellen aan collega ondernemers, en dingen willen delen.

Belangrijk onderdeel van de avond was het doornemen van elkaars bio. Het blijkt dat lang niet altijd duidelijk wordt uit je bio wat je precies doet, en dat potentiele klanten lang niet altijd denken: die moet ik hebben.
Dorothe nam alle tijd voor ieder om te analyseren wat er stond en of dat precies is wat je wilt vertellen, en of het dus werkt.

Mijn grote struikelblok is altijd al sinds ik twitter, dat mijn muziek workshops in combinatie met de zaak Riedijk Muziek zo moeilijk uit elkaar zijn te houden op twitter. Mijn uitgangspunt was dat het een rommeltje wordt als ik onder mijn eigen naam over beide twitter, en dat Riedijk Muziek een eigen account moet hebben met alleen Riedijk Muziek nieuws.

Nu, dat probleem is totaal opgelost dankzij de dames van Mood. Hun uitgangspunt is dat je authentiek twittert over alles wat je doet onder je eigen naam. Als je twee ondernemingen hebt twitter je gewoon over allebei. Mensen snappen heus wel dat je beiden doet.

Wat een openbaring was dat. Ik kan nu mijn hele werkend leven delen met iedereen, en hoef geen onderscheid meer te maken tussen die twee zaken die me zo na aan het hart liggen, mijn zaak én mijn workshops. Nu vallen alle stukjes op zijn plaats.

Mijn dank gaat uit naar Dorothe en Monique, en naar mijn mede #mutters die je inderdaad niet meer vergeet. En erg leuk dat ik nu weer zoveel nieuwe mensen aan mijn twitter netwerk heb toegevoegd.

Lang leve twitter met zijn onuitputtelijke mogelijkheden!

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in News, Social Media en getagd, , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op MUT bijeenkomst met gevolgen

  1. Lees het hele blog, pretty good

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


vier + vier =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>