Trainergie

Wil jij meedenken? Trainergie

Herken jij deze 2 groepen in het land van social media?

Groep 1
De zeer ervaren en enthousiaste gebruiker. Naast deze enthousiaste gebruikers horen bij deze eerste groep ook de social media schrijvers, sprekers en trainers.

Groep 2
De social media beginners, de social media buitenstaanders (denk hierbij bijvoorbeeld aan senioren zonder smartphone of computer, volwassenen die gewoon niets hebben met social media, al dan niet onderbouwt met het argument dat ze vooral een leuk leven hebben)  en de social media tegenstanders.

Ik realiseer mij dat dit slechts een ruwe indeling is en zeer discutabel…

Het punt is dat ik mij in groep 1 bevind en ik merk dat mijn eeuwige honger naar inspiratie en voeding van mogelijkheden wat dood begint te bloeden.
Seminars zijn vaak gericht op de beginner (heel terecht want dat is een hele grote doelgroep) en ook is het vaak de oppervlakkige weergave… in de trant van “Je kunt dit, je kunt dat, dit is wat er gebeurd…. doe er je voordeel mee, veel suc6″.

Ik wil meer en er kan volgens mij veel meer…  maar wat dan?
Ik heb het antwoord nog niet en daarom ga ik met collega’s brainstormen over de mogelijkheden, de verdiepingsslag die gemaakt kan worden.

Social Media is slechts het ‘voertuig’!
Waar brengt het ons, welke mogelijkheden liggen klaar voor het oprapen?

Hoe kunnen ervaren trainers meer van waarde zijn voor elkaar,
voor zichzelf en voor de wereld?

Kortom een sessie waarin wij de energie die past bij de nieuwe tijd, de creatieve energie inzetten en samen (om met Jim Collins te spreken) van “Good to Great” te komen!

Ben jij social media trainer, geloof jij dat deze verdieping gemaakt kan worden? Wil je meedenken voor #Trainergie?

Je bent (gratis) welkom op 26 Februari bij mij in Zevenaar AANMELDEN

 

 

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Trainergie

  1. jobien zegt:

    hoi Dorothe,

    kun je nog wat details verspreiden? Gaat het door, hoe laat waar zijn? Wil je het nog in Arnhem doen (wordt een beetje moeilijk qua ruimte maar kan wel).

    groet jobien

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


een + vijf =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>