#mut-meeting 15 December 2012

Gisterenmiddag een speciale #mut-bijeenkomst voor ondernemers die al eerder deelnamen aan een reguliere #mut-avond.

Zou leuk zijn als de deelnemers hun ervaringen van deze middag willen delen, door een reactie op deze post!

#mut-ter @ItaPronk, schreef er al leuke blogpost over welke je hier kunt lezen, dankjewel Ita!

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

6 Reacties op #mut-meeting 15 December 2012

 1. Ook ik was van de partij op deze #mut-meeting. Erg leuk om mensen die ik via twitter door #mut al online had leren kennen nu IRL te ontmoeten. Zelfs @stadsgids Yvonne Kroon kwam er speciaal van Amsterdam voor naar Zevenaar! Dat is de kracht van #mut! Ook deze bijeenkomst heeft me weer veel opgebracht. Erg handig is de app van tweetdeck geintregreerd in chrome. Geen externe applicatie meer nodig. Daarnaast het stukje over boren en gaten vond ik erg leerzaam. Niet vertellen dat ik ben wezen fotograferen, maar vooral: wát heb ik gefotografeerd en wat was mijn beleving daarbij.. Weer een stuk kennis toegevoegd. Dorothé en alle andere aanwezige #mut-ters hartelijk dank voor deze leuke middag. Wat ik nog vergeet te vertellen is dat de ruimte waar we waren, @voltacenter een hardstikke leuke plek is. Ook Raykco en Storm bedankt voor jullie gastvrijheid. Wie flexwerken overweegt zou daar eens een kijkje moeten nemen. Mooie werkplekken!
  Gr. Gaab

 2. Anita zegt:

  Met een gezellige groep mut-tweeps onze twitter vaardigheden naar een hoger niveau gebracht en weer een boost gekregen in wat social media voor ons kan doen.
  Dorothé is de spin in het mut-web, motiveert en weet altijd snel te reageren en oplossingen aan te dragen en ons verder te helpen in wat twitter voor ons kan doen.
  Blij dat ik geweest ben!

 3. Yvonne zegt:

  Wat een leuke middag! We hebben weer veel tips gekregen van Dorothé over do’s en dont’s op Twitter (met bijpassende voorbeelden). Met het verwerken ervan ben ik nog wel even bezig en met veel plezier. Ik weet gewoon dat het dan weer leuker wordt, dat ik dan van meer waarde kan zijn op Twitter en dat mijn doelgroep me beter weet te vinden en ik hen ook. Alleen al daarom was het de reis vanuit Amsterdam waard. Samen met de andere mutters was het een leuke middag waarin we veel hebben geleerd van elkaar en we ook nog veel konden netwerken. De afsluiting met patat en een drankje was perfect. Dank je, Dorothé en graag tot tweets! Dank ook aan Raykco en Storm voor de prima locatie en gastvrijheid.

 4. Deze #mut-middag heeft weer veel nieuwe Twitter-energie gebracht!
  In een ontspannen sfeer heeft Dorothé ons weer meegenomen in de wondere wereld van Social Media, en daarbij veel tips en dingen om over na te denken meegegeven.
  Dorothé, dankje voor de gezellige en nuttige middag én dankje dat je zo’n inspiratiebron bent!

 5. Nog even een reactie op de #mut middag van afgelopen zaterdag. Leuk om de personen achter de tweets eens irl te zien. Weer goede tips gekregen ( nu nog uitvoeren..haha..) en weer een beetje meer overtuigd geraakt dat social media zakelijk, maar ook voor de fun, iets toe kan voegen. Dorothé bedankt voor deze middag!

 6. Simone Arendse zegt:

  Een week na de #mut is alles een beetje ingedaald. Wat was het weer leuk en leerzaam!! Ik heb gelijk even een aantal tools uitgeprobeerd en mijn twitteraccount is wel degelijk lekker opgeschoond en ik heb weer genoeg tips gekregen om het twitteren overzichtelijk te maken als het om berichtgevingen en tips gaat van de praktijk (privé blijf ik genoeg twitteren, maar ook dàt heb ik geleerd: verhoudingen 80/20). Het meest geweldige blijft echter het ontzettend leuke netwerk wat Dorothe heeft opgebouwd en waar we met ons allen aan deel mogen nemen. De oplossing is bij een ander immers makkelijker te zien, als bij jezelf en zo’n netwerk kan je de ogen dan weer even goed openen. Lieve mensen en met name Dorothe: bedankt voor de leuke middag en tot twitters!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


+ drie = negen

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>