De nieuwe Twitter Header instellen

Twitter heeft een hoop nieuwe updates en functies uitgerold. Deze wijzigingen omvatten nieuwe opties voor het aanpassen van het uiterlijk en de lay-out van gebruikersprofielen, evenals mobiele app updates die deze profiel veranderingen ondersteunen.

De profiel wijzigingen zijn bedoeld om zowel op de website als op mobiele apps een mooie waargave te hebben. Zo worden de laatste zes, door een gebruiker geüploade afbeeldingen prominent weergeven.

De grootste verandering is ongetwijfeld de mogelijkheid voor gebruikers om een header afbeelding toe te voegen aan hun profiel. Zoals dit ook bestaat voor Facebook en Google+. Deze esthetische veranderingen kunnen  misschien klein lijken maar voor merken – of individuen – die streven naar een bepaalde, unieke identiteit op social media, geeft het mogelijkheden. Zo kun je nu in het oog springende en identificeren visuele elementen in je profiel gebruiken voor meer online branding.

Makkelijk de nieuwe Header instellen

Op dit moment voert Twitter nog geen automatische wijziging uit en je kunt dus zelf kiezen of je van de nieuwe lay-out gebruik wilt maken.  Als je er klaar voor bent, is het instellen van een Header eenvoudig. Het proces is via de website of via een mobiele app enigzins verschillend. Hierbij dus  een overzicht van de stappen voor het wijzigen van het profiel via zowel de website als de iPad app.

Website:

Na inloggen op account, ga naar bewerk je profiel selecteer “Bewerk profiel”, en klikken op “Ontwerp” in het linker menu


Scroll naar beneden langs de bekende thema’s, en je zult de nieuwe “Header” optie zien. Hier kun je kiezen om een afbeelding van je computer te uploaden als uw nieuwe header.

Als je eenmaal hebt gekozen voor de afbeelding, dan heb je de mogelijkheid om in te zoomen of te verplaatsen voor het uploaden.

App:

Ga naar je profiel pagina door te klikken op het  ”Ik” icoon aan onderkant van het menu.

Selecteer “Wijzig profiel”
Selecteer “Kop”
Vervolgens Maak of Kies je een foto. Net als op de website heb je de mogelijkheid de positie en het formaat aan te passen.

Suc6 en heb jij al een Header?? Na een reply op dit bericht, voeg ik hier linkjes toe naar je profiel om anderen te inspireren!!

Ben je Ondernemer? Doe dan een keer mee met #mut :-)

Voorbeelden van Twitteraars:
@ChantalCoolsma @Vakantieassist @Kleinesiets @FerdiSoetekouw @zwartestern @mooisteplekje @karinvanhengel @petervos_ @SanderBredewout @picturesbygaab @MarioDerksen

Lees ook deze berichten :
5 tips voor aansprekende Twitter header images
Ter inspiratie: creatieve Twitter-headers

Origneel bericht

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Twitter en getagd, , . Bookmark de permalink.

21 Reacties op De nieuwe Twitter Header instellen

 1. Chantal zegt:

  Ja van de week ingesteld. Mja hij past niet goed… Moet hem nog even aanpassen…

 2. kijk ook eens naar mijn #header, met dank aan @mooiook voor het ontwerp van mijn complimentcards

 3. Sietske zegt:

  Ik heb van mijn motto ‘wie durft te dromen, durft te leven’ een header gemaakt! (@kleinesiets)

 4. Jerry zegt:

  Goed kijken naar die van mij

 5. Jeroen Stern zegt:

  Ik ( @zwartestern ) heb sinds kort een header. Deze geeft uitdrukking aan 2 grote hobby’s, t.w. fotograferen en tuinieren. Verder contrasteert hij mooi met m’n ava. Zorg er wel voor dat je header ook in balans is met je achtergrond.

 6. Ik heb hem gisteravond ingesteld, wilde toch mijn bio weer eens aanpassen… Geeft gelijk een beetje beeld hoe ik kijk en dus fotografeer.

 7. Dag Dorothé,

  Op Twitter zag ik je oproep, dus hierbij een link naar mijn header: http://ht.ly/dY6Pv. Ik heb daarvoor een foto van mijn fotoblog gebruikt.

  Hartelijke groet,

  Karin

 8. Ha Dorothé,

  Zie mijn Twitter “evolution” ;-)
  https://twitter.com/SanderBredewout

  Grtz Sander

 9. En die van mij natuurlijk.. zie voorbeeld hierboven @picturesbygaab ;-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


+ drie = twaalf

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>