mut-Tour Amsterdam 31 Mei 2012

Een van onze #mut-ters heeft een ontzettend leuk idee bedacht wat in het verlengde ligt van haar mooie vak!! Een op maat gesneden rondleiding door Amsterdam voor #mut-ters en met een super mooi Thema: Ondernemerschap!  Zij heeft mij gevraagd alle #mut-ters hiervoor uit te nodigen en dat doe ik met veel plezier! (zie haar uitnodiging hieronder)

Ikzelf maak er een dagje Amsterdam van maar ik hoop samen met Monique en Yvonne, velen van jullie vanaf 15 uur in Amsterdam te ontmoeten op 31 Mei!!

Coat of arms of the Dutch municipality of Amst...

Coat of arms of the Dutch municipality of Amsterdam. (Photo credit: Wikipedia)

Hoi,

Als er een MUT-workshop is, blijkt elke keer weer hoe leuk het is om contact met elkaar te houden, anderen te inspireren en over je business te praten in ontspannen sfeer. Dat kunnen we nog een keer doen: tijdens een exclusieve MUT-rondleiding!

Op de tour kom je langs plekken waar andere ondernemers goeie zaken hebben gedaan. Soms was het de bakermat van wat nu een internationaal bedrijf is en andere ondernemers verkopen iets wat je nu alleen bij hem/haar kunt krijgen.

Je wordt om 15.00 ontvangen met een welkomstborrel en na de tour gaan we met elkaar eten. Om 20.30 gaat dan iedereen weer zijn of haar eigen weg.

Heb je zin in een ontspannen middag met andere mutters en vind je het leuk om meer te weten over zaken doen in Amsterdam? Ga mee met de #mutrondleiding en geef je op via mutrondleiding Amsterdam!

Met hartelijke groet,

Yvonne Kroon

+31 (0)6-23 934 932

www.passievoorprofessie.eu

Enhanced by Zemanta

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in ondernemer, Twitter en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


drie + = negen

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>