Veranderd Koopgedrag!

Ben jij de winnaar bij de ‘Zero Moment Of Truth?’

Je kunt het bijbehorende Google ebook ‘ZMOT’ geschreven door Jim Lecinski, Google’s Managing Director of US Sales & Service and Chief ZMOT Evangelist, gratis downloaden. Je vindt het op de bijbehorende website zeromomentoftruth.com

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in klanten, News en getagd, . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


+ vier = acht

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>