Wat is Social Media?

Wel eens bij een social media presentatie geweest waar de ‘trainer’ op twitter live een vraag stelt? De reden hiervoor is o.a. direct de interactie (snelheid) aan het publiek demonstreren of om te laten zien dat op elke vraag via social media wel antwoord te vinden is.

Dit deed ook Liz Straus (@lizstrauss) gisteren tijdens een presentatie. Ze stelde de vraag: “Willen jullie even vertellen wat social media is aan de zaal waar ik nu ben?”

In het filmpje hieronder zie je de antwoorden die zeer snel in de timeline verschenen

Zie jij hoe het werkt?

Welke vraag zou jij graag beantwoord hebben?

Toevoeging:
Na publiceren van deze post, leuke reactie gekregen van Liz Strauss zelf:

Over Dorothé Vos

buroMOOD (http://www.buroMOOD.nl) met@KromMonique, Ondernemers-Sherpa & Spreker, Vergroot Succes van Mens & Organisatie, Twitter Trainer voor Ondernemers, Creatief, Aanstekelijk-Enthousiast, Getrouwd@Arnoudvos, 3 zoons
Dit bericht is geplaatst in News, Social Media, Twitter en getagd, , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


zes + vier =

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>